Sunday, July 26, 2015

Orbán Viktor szombati Tusnádfürdői beszédéhez......folytatás


Végighallgatván a beszédet, rendkívül sok ésszerű és racionális elemet lehet felfedezni benne.A probléma árnyalt, a sok között van az igazság. Miniszterelnök úr beszéde után talán azt a végső konzekvenciát lehet levonni, hogy az Egyesült Államoknák, Kínának és az Európai Uniónak nagy erővel stabilizálnia kell azokat a térségeket, Észak-Afrikai térség, Közel-Kelet, ahonnan a menekülttömegek Európába és azon Belül Magyarországra érkezhetnek. Mit értek ezalatt? Fejleszteni kell gazdaságilag ezen térségeket,hogy a tömegek nagy része a legkevésbé szoruljon rá elhagyni az otthonát.

3 comments:

  1. a témához ajánlom mindenkinek az Élet Ízei című egész estés mozifilmet, mely érzékletesen bemutatja a témát. A filmet néhány hete láttam a MOM moziban.

    ReplyDelete
  2. Multikulturális és nemzeti Magyarország kell,amelyben minimális az Iszlám Terrorizmus veszélye, illetve a lehető legminimálisabb az illegális bevándorlók száma.
    Persze a téma kényes, mert olyan is lehet, hogy valaki önhibáján kívül válik illegális bevándorlóvá. De erre valók az illetékesek,hogy az ilyen témákat kezeljék.

    ReplyDelete
  3. látom,hogy a jobbikos szavazókat, vagy egyes szavazókat nagyon irritálja a véleményem és a személyem. igaz, te öreg seggfej tegnap a 61-es villamoson. a kurva anyádat!
    én azonban leszarom ezeket a baromarcúakat. mennyé te vén geci, füröggyé a másodfokú viharjelzésben, hogy beléd csapjon a villám.ezt már tegnap is mondtam neked baromarc. te olyan sötét vagy baz'meg, hogy a bánya szellemi színvonaláról már ne is értekezzünk. ajánlom ne kerülj mégegyszer a látókörömbe. elképzelhető,hogy leütlek,amennyiben legközelebb az utamba kerülsz baz'meg!

    ReplyDelete