Sunday, July 26, 2015

orban viktor július 25-én elmondott Tusnádfürdői beszédéhez


Nem kérünk az illegális bevándorlókból, a baloldal szellemi ámokfutásából, a baloldalból sem. A Jobbik Párt figyelmébe:Nem arról van itt szó,hogy magyar Magyarországot akarunk. Nem kizárólag azt. Sokszínű Magyarországot akarunk, de minél kevesebb illegális bevándorló nélkül. Legális, szakképzett bevándorlókat akarunk, akik munkájukkal, s kultúrájukkal gazdagíthatják, sokszínűvé és soklelkűvé tehetik Magyarországot. Nem kérünk a poszt- MSZMP csürhéből,a liberális csürhéből, a semmire nem való LMP-ből, Székely Csabából, a drámaförmedvényeiből, Schischausen Attilából, Gyurcsótány Ferencből, Libás Gordonból, és a többi, és a többi.Nem kérjük a színházi,irodalmi maffiát, Parti-Nagy Lajost, Radnóti Zsuzsát, Jordán Tamást, akik politikai seggnyalók. A Fideszből is a jót kérjük. Tarlós István Budapestjét, a törékeny gazdasági növekedést, ami ugyan 1-2-3 százalékos, de azért mégis valami. Kövér Lászlót, Schmitt Pali bácsit és a Fidesz hasonló figuráit nem kérjük. Deutschot sem kérjük, de inkább üljön a seggén ott ahol ül, ahelyett,hogy Gyurcsány Ferenc beültesse saját tolvaj emberét a helyére.

7 comments:

  1. kötelet parti-nagy lajosnak, radnóti zsuzsának, jordán tamásnak, székely csabának és az egész rohadt maffiájuknak! nincs kegyelem!

    ReplyDelete
  2. "a tégla nem látszik, a pufajka látszik." ez volt a fidesz és a kormány válasza annak idején az Örkény Centenáriumi Drámaíró Pályázatra és székely csaba "menetelésére."azonban észlelem,hogy a Klebesberg Kultúrkúria is műsorára tűzte székely csaba:Szeretik a banánt az elvtársak? című monodrámáját. Ha ez azért van,hogy a kormány a saját csicskásával mutasson fricskát a baloldali elvtársaknak,illetve ezen darabbal, akkor az azért van.de lehet,hogy azért, mert a tégla mégis látszik?lement a vitéz mihály a Városmajori Szabadtéri Színpadon is, de bukta!a POSZTON is bukta!szakszervezeti giccsdíj!megérdemelte a Weöres Sándor színház és a vitáz mihály!

    ReplyDelete
  3. székely nagy rajongója, vagy elvtársa például valcz péter is. nyomorult csicskák.

    ReplyDelete
  4. anyway valcz péter egy emberszabású nagyra nőtt majom. rossz értelemben. az ilyeneknek egy ketrecben lenne a helyük, nem pedig felolvasószínészként az Ünnepi Könyvhéten.

    ReplyDelete
  5. a Klebesberg Kultúrkúriában létrejött székely csaba előadás nagy valószínűséggel dr.navracsics tibor "kemény munkájának" az eredménye.

    ReplyDelete
  6. anyway valcz péter egy nagyra nőtt, rossz értelemben vett emberszabású majom. ebből kifolyólag valcz péternek egy ketrecben lenne a helye, nem pedig felolvasószínészként az Ünnepi Könyvhéten.

    ReplyDelete
  7. parti nagy lajos a székely csabás irka-firkáival bebiztosította magát sok kisszínházban. pl:asbóth utca 22.szkéné stb. ő az egyik fő csinovnyik,aki értékes darabokat fúrt és fúr meg, csakis azért, hogy az ő és a kis protezsáltja, székely csaba szarai színpadra kerülhessenek.

    ReplyDelete