Sunday, November 9, 2014

bochkor újra rontja a levegőt

bochkor gábor(nagy az orra, nagy az orra) újra visszatért, és a music fm-en az önindítóban rontja a levegőt.
olvastam,hogy a bumeráng végén négy hónapig nem kapott fizetést! hú az annyát, de sajnálom szegény gábort! a filléres gondjaival! mennyé' inkább dolgozni bochkor bátyám minthogy megint a rádióban rontod a levegőt, baszod! mer mán nagyon elég volt belőled baszod! és fogd be a pofád, mer' ha sokat ugatsz levágom ám a nagy orrod felét, nagyorrúkám! és akkor félorrú leszel! ha-ha-ha-ha! a könyved, a bocsi szerint a világ jó lesz nekem segget törölni a retyón......

5 comments:

  1. bochkor gábor nem hermafrodita véletlenül? bochkor gábor nem transzvesztita véletlenül? tudom,hogy saját magát macsónak nevezi, de ez mindenki számára vicces! ha-ha-ha, bochkor a szerető társ és apa..........ezt kapd ki baszod! mehet a menet danival gabi!!!!

    ReplyDelete
  2. a nagy az orra, nagy az orra nem antiszemita megjegyzés, hanem egy általam kitalált és elterjedt szállóige volt még a bumeráng végének időszakában. bochkornak fizikailag nagy, bumerángszerű orra van. ennek nem feltétlenül kell zsidó származásával összefüggésben lennie. viszont bűvészmutatványhoz kiváló lehet! le lehetne fűrészelni a felét.
    na mi van gabi? csíp, csíp? nem baj az, csípjen csak! én soha nem felejtek gabi!!! emlékszel még palik laci haverodra gabi?

    ReplyDelete
  3. bochkor egy fizetett faszszopó, ezt mindenki tudja. ha mégegyszer az életedben beszólsz nekem bochkor, és megpróbálsz lejáratni, ígérem személyesen és egyenes adásban baszom szét a fejed a betonon, addig amíg meg nem döglöttél te hernyó! a gyereked előtt semmisítelek meg te kommunista spicli! ezt jobb ha belevésed az idióta fejedbe, nem ajánlom, hogy a music fm előtt találkozz velem, és beleszaladj az öklömbe. vagy egy hangszerarzenált verjek szét a hátadon..........amúgy de, medveczky a vazallusával beszélt, nevezetesen veled, te gój vazallus, te! hapci geci! nagy az orra, nagy az orra! a feleséged mindig mással múlatja az időt te szerencsétlen idióta!

    ReplyDelete
  4. für anikó is gój vazallus.......

    ReplyDelete
  5. csányi sándorról tudni kell,hogy a belvárosi tanodát járta ki, csakúgy mint mcmenemy márk. a belvárosi tanoda a szellemi fogyatékosok gimnáziuma volt, ahol gyorsított formában adták vagy adják le a normál középiskolai tananyagot a kretén diákoknak, akik nem tudják kijárni a normál középiskolát. hát ennyit a goj vazallus vén kurváról meg a szellemi fogyatékos kollégájáról!

    ReplyDelete