Thursday, October 23, 2014

navracsics tibor kinevezesehez.......

Alább Dr.Navracsics Tibor  újdonsült Európai Oktatási, Ifjúsági és Kulturális Biztos biztosi kinevezéséhez fűztem néhány megjegyzést, gondolatot.

1.Dr. Navracsics Tibort alkalmatlannak találták a meghallgatás során. Megmérettetett és könnyűnek találtatott. Emlékezzünk, óriási polémiát váltott ki a meghallgatása, lásd:mein kampfozás, stb. Talán Wass Albert és Nyírő József piedesztálra emelése után nem is alaptalanul. Persze MSZP és szövetségesei három kiváló honi szélhámosukat Bajnai Gordont,Gyurcsány Ferencet és Mesterházy Attilát emelték piedesztálra. Mégis Oktatási, Ifjúsági és Kulturális Biztosnak szavazta az Európai Parlament Navracsics Tibort.

2.Navracsics úrnak szerepe volt két rangos irodalmi pályázat, az Örkény Centenáriumi és a Weöres Centenáriumi Drámaíró pályázatok tönkretételében. Hárommillió forint Örkény Centenáriumi Drámaíró pályázati pénzdíj sorsa bizonytalan.

3.Ezek után mit várhat Európa és Magyarország egy ilyen kaliberű újdonsült Európai Kulturális, Oktatási és Ifjúsági Biztostól?Nyilvánvalóan erős felügyelet alatt kellene tartani az Uniónak Navracsics urat, rövid pórázon.

4.De annyiban jó,hogy Brüsszelben lesz ezentúl,hogy legalább nem lesz Magyarországon, Budapesten.

 

3 comments:

  1. tisztelettel gratuláljon mindenki dr.navracsics tibor szülővárosában veszprémben és a volt választási körzetben elért választási eredményhez! :-)) egyébiránt navracsics úr ellenem még rákosi mátyást is überelni próbálta, de nem jött össze neki......ugye, ugye tisztelt navracsics úr..... ne tessék orbán viktort játszani, mert nem megy az sem magának, mint ahogyan semmi sem..........

    ReplyDelete
  2. komment cserhalmi györgyhöz
    tisztelt cserhalmi györgy, aki megérdemelte saját maga szerint, hogy a nemzet színésze legyen!
    leszarom, hogy te ki a fasz vagy.egy hülye vén köcsög, aki a múltjából próbál élni, de mindenki leszarja. egy vén bohóc, akire mán'a kutya se kíváncsi. van egy sára nevezetű lányod, aki ugyan filmrendező, de egy filmet rendezett eddig életében, azt is az apukájával meg mácsai palival a másik hasonló vén seggfej, csúszómászóval játszatta el. nulla.
    kikérem magamnak te vén pojáca, hogy egy női magazin címlapján gúnyolódj azon, hogy az örkény centenáriumi drámaíró pályázat kapcsán navracsics tibor koncepciós büntetőügyet indított ellenem. mire gondolok? ott vigyorogtál valamelyik női magazin címlapján, a hülye fejed alatt a szöveg:"a művészet veszélyes, olyan mint az extrém sportok." figyelmeztetlek te vén majom,hogy ez mégegyszer ne ismétlődjön meg.világos!!!!!????vén fasszopó!!!!

    ReplyDelete
  3. Tisztelt Duna Televízió Vezetősége!
    Fontos lenne,hogy a Talpalatnyi Zöld című televízió műsorból Für Anikó kikerüljön, s helyette Szomolányi Katalin és Novák Péter, a magyarországi zöld guruk vegyék át a műsor vezetését.
    Nyilvánvalóan Für Anikó felkészületlen a témában. A konzervatív értékrendhez igazodó Duna Televíziónak tudnia kell arról is,hogy Für Anikó egy törvénytelen fiúgyermek anyja, akit Andráskának hívnak, s akinek édesapja ismeretlen, és nem Bagó Bertalan színművész, színházrendező,akivel Für Anikó házasságban él.
    Für Anikó színészi munkája során elvállalta egy gyűlölködő,uszító újságírónő szerepének eljátszását a Coming Out című propaganda mozifilmben mely nem is oly rég forgott a magyar mozikban, s a hazai melegek hátrányos megkülönböztetése volt a célja. Színházi munkájában pedig főszerepet vállalt volna Székely Csaba:Csakhogy élünk című darabjában. A darab végül nem került bemutatásra az Örkény Színházban. Székely Csaba:Bányavíz című Örkény Centenáriumi Drámapályázata miatt botrányba fulladt az Örkény Centenáriumi Drámaíró Pályázat díszelőadása és pályázati eredményhirdetése.

    ReplyDelete