Monday, November 25, 2013

"indiában is becsörtetett az elefánt a porcelanboltba...."

Aki ismeri az esetet, tudja, hogy ezzel jelenlegi miniszterelnökünket és kormányának hasonló politikusait tovább lehet alázni, négy hónappal a parlamenti választások előtt.

Orbán Viktor Indiában tett hivatalos látogatása alkalmával Sonia Gandhit kézcsókkal próbálta üdvözölni. Ezt Sonia Gandhi határozottan visszautasította, mert Indiában ez a gesztus udvariatlannak számít. Ezzel Orbán Viktor már megközelíti Gyurcsány Ferenc otrombaságát, melyet még miniszterelnöksége idején  Második János Pál Pápánál tett Vatikáni hivatalos látogatásakor tanusított.

Hiába a büdös paraszt az büdös paraszt marad egész életében, a szánalmas köcsög, az meg szánalmas köcsög.
Az lenne a legjobb, ha egy játékot indítana a Magyar Televízió egyes csatornája "Hajtóvadászat politikusokra" címmel. Az lenne a játék lényege, hogy a kiválasztott játékos a Parlament valamelyik ülésén találomra lövöldözni kezdene a játékhoz kapott fegyverével, legyen az pisztoly, gépkarabély, stb. Nyilván az ülésen résztvevő politikusokat célozná meg. Olyan üléseken lövöldözne ahol két nevezett politikus is résztvesz, illetve hasonszőrű társaik.

forrás:Hír24 hírportál

No comments:

Post a Comment